Gaat dit de huifkar worden?

“Wandelen, alleen of met een groep? Willen we spullen uitdelen? Hoe nemen we die dan mee? En de bagage (slaapspullen) dan? Het zou in elk geval wel mooi zijn als we koffie, thee of ander drinken kunnen aanbieden. Een trekkertje voor een kar maakt zoveel lawaai; en een paard dan, of twee?”

En zo begon het; niet met een glimmend opgepoetste supercar die van alles is voorzien. Maar met een ietwat vervallen blauwe huifkar die echt nog wel wat liefde nodig heeft om de eindstreep (waar die ook ligt), te halen. Tegelijk heeft het wagentje ook veel charme en potentie. Gaat dit hem worden? Het zou wel een mooie start zijn voor de tocht waarvan we nog niet weten waar die toe leidt.

2 Reacties

 1. Tamara
  04/24/2021
  Antwoord

  schuren maar! haha

 2. Rianne Neurink
  05/10/2021
  Antwoord

  Hoi. Kunnen jullie wat meer info geven over deze wandeling. Is het de bedoeling om hier enkele dagen over te doen.? Of alleen 2e pinksterdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *